Agenda

april mei en juni 2019

 
 
25  april   bezoek aan het Openluchtmuseum in Warffum.
 09:40 uur vertrek bij het dorpshuis, om 10:00 uur worden wij verwelkomd.
Aansluitend een kopje koffie bij Grand Café het Spijslokaal. Uitbater is de heer Goinga, (zijn vader was vroeger          
dorpshuisbeheerder in Onderdendam). Deze kosten zijn voor eigen rekening.
    
02 mei; Meivakantie
Geen Verzoamelstee
                                                     
09 mei; De heer Feddrik van Dellen vertelt over rattenvangsten
Onlangs hebben we allen kunnen stemmen voor de Waterschappen. Wat doet het Waterschap zoal? Vandaag komt de heer Feddrik van Dellen, medewerker van het team MURA van het Waterschap Noorderzijlvest vertellen over het hoe en wat van rattenvangsten.

16 mei; Bezoek van Harry’s Foodservice
Harry’s Foodservice is alweer jaren een begrip in Onderdendam en omstreken. Vandaag komt Harry vertellen. We gaan een tijdreis maken over eten van 1938 tot 2019. De verschillen van vroeger tot het moderne haute cuisine.

23 mei; Bezoek aan Voedselbank Winsum
Vandaag brengen we een bezoek aan de Voedselbank in Winsum. Om 10:00 uur worden wij verwelkomd met een kopje koffie en kunnen wij zien hoe het allemaal te werk gaat. Graag opgeven tot uiterlijk maandag 20 mei bij Corry Mulder (i.v.m. doorgeven van aantal personen). Vertrek om 09:45 uur bij het dorpshuis.
 
30 mei; Hemelvaartsdag
Geen Verzoamelstee

06 juni; Bezoek aan Marieke Poel (Fotografie)
Ja, het is waar… Deze ochtend hebben we de laatste Verzoamelstee van dit seizoen. Deze ochtend worden wij om 10:00 uur verwacht aan de Stadsweg 13. Daar woont Marieke Poel met haar gezin. Ze ontvangt ons voor een high-tea, in een feestelijke, vrolijke en nostalgische omgeving.
Vervolgens amuseren we ons met diverse nostalgische spelletjes en maakt Marieke foto’s van de activiteiten. Rond 11:30 uur sluiten we af en zal Marieke van iedereen een foto maken bij zijn of haar eigen woning, zoals dit vroeger ook gebeurde. Een kleurenfoto en zwart/wit foto wordt jullie aangeboden door de Verzoamelstee.
Wij vragen jullie iets lekkers mee te nemen voor de High Tea en dit door te geven aan Corry Mulder. De kosten voor deze ochtend zijn €7,50 per persoon.

Wij wensen iedereen een hele fijne en warme zomer toe en zien u graag terug in het nieuwe seizoen!