GENDA

Programma 2020 

Januari

Donderdag 2 januari 2020              geen Verzoamelstee
Donderdag 9 januari  2020             geen Verzoamelstee


Donderdag 16 januari 2020:  koffieochtend, bijpraten in het nieuwe jaar

Let op: bezoekers met vragen over het gebruik van hun tablet, kunnen deze ochtend hun tablet meenemen en advies ontvangen


Donderdag 23  januari 2020:  thema: ""armoede en schulden""

Wat betekent het om arm te zijn in Nederland. Waarom komt iemand in de schulden terecht en wat gebeurt er dan met die schulden en de mensen zelf.   Anka Hoven komt hierover vertellen. Zij is o.a. coordinator van een budget maatjesproject en komt vanuit haar werk veel in aanraking met arme mensen.


Donderdag 30 januari 2020:  Deze ochtend staat in het teken van "colourful het Hogeland".

Jenny v.d. werf [betrokken bij colourful het Hogeland neemt een mevrouw mee die uit de Oekraïne afkomstig is. Een Egyptische mevrouw, woonachtig in Onderdendam gaat voor ons koken!!

U  kunt zich tot donderdag 23 januari 2020 opgeven voor de maaltijd bij de Verzoamelstee of telefonisch bij Corry Mulder tel:3049532

Februari

6 februari: Bezoek van Duurt Huisman!
Duurt Huisman is geboren en getogen in Onderdendam. Omdat hij nu tijdelijk in het ouderlijk huis aan het Molenpad verblijft, neemt hij graag v.d. gelegenheid gebruik om over zijn leven te vertellen. Hij zal het vooral gaan hebben over zijn ervaringen in Italië en Afrika. Zijn verhaal wordt geïllustreerd door een aantal foto,s.  Over zijn ervaringen in Tanzania heeft hij een boek geschreven.


12 februari: koffie drinken en misschien komen de peuters nog even op bezoek


20 februari: geen verzoamelstee


27 februari: Werken en mantelzorg verlenen...........!!
 Jilke Snijder heeft een drukke baan, maar is daarnaast ook mantelzorger, Hij geeft een inkijkje in zijn leven hoe hij deze verantwoordelijke taken combineert  en dat zo goed mogelijk probeert te doen.

Op deze donderdag gaan wij ook weer samen eten. Deze keer hebben Annemieke Neuteboom en Hans Stoelinga  aangeboden om voor ons te koken. Heel fijn.
U kunt zich opgeven tot 20 februari op de verzoamelstee, of u kunt bellen met Corry Mulder tel:3049532.


Voor elke ochtend geldt; Zaal open 09:30 uur en aanvang 10:00 uur
Mits anders aangegeven.